Interieurherstel

In en rondom een bedrijfspand of woning wordt gewerkt en geleefd. Hierbij kan er weleens een schade ontstaan. Je kunt bij ons terecht voor het repareren van kleine tot middelgrote oppervlakteschades aan de meest uiteenlopende materialen. 

WE Repair heeft ruime ervaring met reparatie van kunststof kozijnen, aanrechtbladen, meubilair en vloeren.

Kunststof kozijnen

Kozijnen bepalen mede het aanzicht van een pand of woning. Een beschadiging hieraan is vaak erg storend. Vernieuwen is kostbaar, om nog niet te spreken over de nodige overlast van het sloop- en montagewerk. 

Vaak is het echter goed mogelijk om schade zoals putjes, krassen, scheuren of inbraakschade weer netjes te repareren. Binnen enkele uren ziet het er weer uit als nieuw en kan het er weer jaren tegen. En dat voor slechts een fractie van de kosten voor vervanging!

Ook voor folie problemen als verweerde, craculé geworden of loslatende folie kun je bij ons terecht. Steeds meer kunststof kozijnen zijn voorzien van een (houtnerf)folie. In geval van een kleine beschadiging kan dit vaak prima gerepareerd worden door middel van spotrepair. Is de schade groter dan een 1€ muntstuk dan is spotrepair niet mogelijk.

Wanneer de schade te groot is voor spotrepair, of de huidige folie loslaat, brengen we nieuwe folie aan. Hiervoor maken wij gebruik van hoogwaardige en zeer duurzame Renolit folie. Na het vervangen van de folie zien de kozijnen er weer uit als nieuw en kunnen er weer vele jaren tegen!

WE Repair is gecertificeerd Renolit hersteller. 

Vorige slide
Volgende slide

Aanrechtbladen

Vlam in de pan? Van schrik beland de pan op het aanrechtblad, met een flinke schroeiplek tot gevolg. Of met een pan tegen de rand van het blad gestoten waarna er een stukje af is gesprongen?

Wij helpen je graag van de ellende af zonder hak- en breekwerk of aanschaf van een duur nieuw blad. Binnen enkele uren duurzaam hersteld en weer zo goed als nieuw.

Wij repareren:

 • Kunststof (HPL) aanrechtbladen
 • Natuurstenen- & composiet aanrechtbladen (geen scheuren)
 • Keramische aanrechtbladen (geen scheuren)
Vorige slide
Volgende slide

Meubilair

Een beschadiging aan een meubelstuk is vaak een doorn in het oog en zet je voor een dilemma. Laat ik het zo of koop ik een nieuwe? Vervangen is vaak kostbaar en eigenlijk niet echt nodig. In veel gevallen is de schade “slechts” cosmetisch

Wij repareren kleine tot middelgrote beschadigingen aan:

 • Tafels
 • Kasten
 • Bureau’s
 • Keukenkastjes
 • Deuren
Vorige slide
Volgende slide

Vloeren

Putjes of krassen in een houten vloer, een stukje uit de toplaag van het laminaat of een stukje uit een tegel? Ook voor het plaatselijk repareren van beschadigingen aan diverse vloeren kun je bij ons terecht. Wij repareren schade aan onder andere

 • Houten vloeren
 • Laminaat vloeren
 • Tegel vloeren
 • Natuursteen vloeren
 • Vinyl vloeren
Vorige slide
Volgende slide

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat we voor jouw schade of interieur kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier of via info@we-repair.nl. 

Vergeet aub niet om hierbij één of meerdere duidelijke foto’s bij te voegen. 

Let op! Wij zijn enkel werkzaam in de regio’s Breda, Tilburg en Roosendaal. Particuliere aanvragen buiten deze regio’s worden wegens drukte niet in behandeling genomen.