Exterieurfolie

Duurzaam renoveren en restylen

Het renoveren en restylen met zelfklevende folie wordt steeds bekender en populairder en dat is niet voor niets. Het is niet alleen een slimme,  snelle en voordeligere manier van renoveren / restylen, maar met een verwachte levensduur van 10 tot wel 15 jaar ook nog eens ontzettend duurzaam!

Het wrappen van auto’s is wellicht het bekendste voorbeeld van het inpakken met folie. Maar ook op kunststof en aluminium kozijnen, gevelelementen en panelen, alsmede vele interieurelementen kan folie worden aangebracht.

WE Repair is gecertificeerd folie installateur voor kozijn- / façade- en interieurfolie en staat dan ook garant voor topkwaliteit in montage en afwerking.    

Kozijn & Façadefolie

Kunststof en aluminium kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsarm maar zeker niet onderhoudsvrij. Na  verloop van jaren treed er toch vaak verkleuring of verwering op met name aan delen welke veel aan de zon zijn blootgesteld. Dit geldt ook voor gevelelementen en panelen.

Het schilderen of coaten van kunststof- of aluminium kozijnen is lastig, erg bewerkelijk en bovendien niet erg duurzaam. Gelukkig is er een alternatief, namelijk kozijnfolie. DE oplossing voor het renoveren van kunststof en aluminium kozijnen. De kozijnen worden ingepakt / gewrapt met hiervoor speciaal ontwikkelde folie. Het resultaat is haast niet van nieuw te onderscheiden en bovendien ontzettend duurzaam. De te verwachten levensduur van kozijnfolie bedraagt 10 tot 15 jaar. Daar kan geen schilderbeurt tegenop!  

Kozijnfolie is er in vele kleuren en designs en in zowel  gladde als houtnerf varianten. Er is altijd wel een kleur welke past bij de uitstraling van een woning of pand. 

Kunststof voordeur foto voor reparatie restyling met folie we repairKunststof voordeur foto na reparatie restyling dmv foliewe repair
Renoveren verweerde houtlook folie voor reparatie wrappen we repairRenoveren verweerde houtlook folie na reparatie wrappen we repair
Kunststof deuren voor reparatie aanbrengen antraciete folie we repairKunststof deuren na reparatie aanbrengen antraciete folie we repair

Werkwijze & toepassingen

Werkwijze

Voorafgaand worden de te wrappen delen grondig geïnspecteerd en gereinigd. Indien noodzakelijk worden oude folielagen verwijderd en beschadigingen gerepareerd. Hierna wordt de nieuwe folie met de juiste techniek en vakmanschap aangebracht en op maat gesneden.  De uitstraling van de kozijnen is weer als nieuw en zijn weer voor vele jaren beschermd tegen alle weersinvloeden.

Voordelen kozijnfolie:

  • Montage zonder noemenswaardige overlast
  • Geen droogtijden, direct droog
  • Kleurecht
  • Lange levensduur, 10 tot 15 jaar
  • Leverbaar in vele kleuren zowel mat, glanzend als met houtnerf

Toepassingen:

  • Aluminium kozijnen (zowel binnen als buiten)
  • Gladde kunststof kozijnen zowel (binnen als buiten)
  • Kunststof kozijnen met houtnerf (zowel binnen als buiten)
  • Vlakke en eenvoudig gevormde kunststof of aluminium panelen en andere gevel elementen

WE repair werkt enkel met hoogwaardige foliën van Renolit, Avery Façade Film en Sikkens Dryfilm welke hun kwaliteit in de afgelopen tientallen jaren reeds ruimschoots bewezen hebben. Wij zijn Renolit en Avery gecertificeerd installateur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat we voor jouw kozijnen of gevelelementen kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier of via info@we-repair.nl. 

Vergeet aub niet om hierbij één of meerdere duidelijke foto’s bij te voegen. 

Let op! Wij zijn enkel werkzaam in de regio’s Breda, Tilburg en Roosendaal. Particuliere aanvragen buiten deze regio’s worden wegens drukte niet in behandeling genomen.