De kleur of uitstraling van je keuken beu, of laat de folie van de deurtjes los? Als de basis nog goed is en bevalt, biedt een keukenrenovatie de uitkomst! Een nieuwe look voor een bestaande keuken met vele voordelen:

 • Besparing tot wel 75% in de kosten t.o.v. een nieuwe keuken
 • Geen hak- en breekwerk nodig
 • Geen leidingen verleggen
 • Snelheid, meestal binnen enkele dagen gereed
 • Ruime keuze uit verschillende kleuren en designs
 • Duurzaam en minder belastend voor het milieu

Wij geven je keuken een complete make-over door deze te wrappen met een hoogwaardige interieurfolie. Maar ook wanneer wrappen niet mogelijk is, hebben wij de oplossing en kun je bij ons terecht! Het komt namelijk nogal eens voor dat de originele folie op de deurtjes / lades loslaat, of de vorm van de deurtjes het wrappen ervan niet goed mogelijk maakt. Geen probleem, dan spuiten we deze toch? Eventueel in combinatie met het wrappen van de vaste delen in een bijpassende kleur maken wij je keuken weer als nieuw!

Keuken wrappen

Het wrappen van keukens is trending. Steeds vaker wordt er gekozen om een bestaande keuken een tweede leven te geven door deze te laten “inpakken” met folie. Dit is niet voor niets! Er komen steeds mooiere en betere materialen op de markt welke haast niet meer van echt zijn te onderscheiden. Voor het wrappen van keukens maken wij alleen gebruik van zogenaamde interieurfolie. Dit is een sterke en zeer duurzame folie speciaal ontwikkeld voor interieurtoepassingen. Deze folie is zo sterk dat deze zelfs geschikt is op aanrechtbladen! 

Meer informatie over interieurfolie vind je op deze pagina. 

Je kunt bij ons terecht voor:

 • Het wrappen van keukenfronten en -kasten
 • Het wrappen van aanrechtbladen
 • Aanbrengen / wrappen spatwanden
 • Loslatende folie op keukendeurtjes
 • Spuiten van keukenfronten

Keuken spuiten

Loslatende folie op keukendeuren en lades is helaas een bekend probleem bij oudere keukens. Meestal begint dit bij de vaatwasser of rondom de oven waarna de rest vaak volgt. In veel gevallen zijn dit fronten waar een werkje in zit, namelijk zogenaamde “kaderfronten”. Door de vorm ervan is het niet altijd mogelijk om deze (duurzaam) te wrappen met folie. Dit is erg bewerkelijk en de kans dat de folie na verloop van tijd weer loslaat is aanwezig. Om deze reden wrappen wij deze niet, maar bieden de optie om de deurtjes en lades te spuiten met lak.

De oude folie en lijm worden zorgvuldig van de mdf-fronten verwijderd. Na het voorbewerken van de fronten worden deze professioneel gespoten met een kras- en stootvaste PU lak. Nagenoeg iedere kleur en glansgraad is mogelijk.

Nieuwsgierig? Bekijk diverse voorbeelden op de pagina “ons werk”

Wat kost het?

Elke keuken is anders waardoor het onmogelijk is om vaste prijzen te hanteren. Zaken die meespelen met het bepalen van de prijs zijn o.a. de grootte van de keuken, type fronten, wensen en uiteraard de reisafstand. Globaal genomen bedragen de kosten tussen de €950,- tot €2950,- inclusief btw. 

Eén ding is zeker, in alle gevallen is een keukenrenovatie vele malen voordeliger dan een nieuwe keuken met de bijkomende werkzaamheden en kosten!

Wij staan garant voor een persoonlijke benadering, kwaliteit en service. WE Repair maakt enkel gebruik van de beste materialen en zijn pas tevreden wanneer jij dat bent! Niet overtuigd? Lees onze reviews of kijk naar eerder uitgevoerde projecten op de pagina “ons werk”. 

Onze werkwijze

Heb je vragen of interesse in een keukenrenovatie?  Neem dan contact op middels het onderstaande contactformulier. Voeg hierbij een aantal foto’s van de gehele keuken toe zodat wij een goed beeld krijgen van jouw keuken. Geef hierbij aan wat je wensen zijn. Gaat het enkel om de keukenfrontjes, of ook om de vaste delen en aanrechtblad bijvoorbeeld. Al een bepaalde kleur / stijl in gedachten? We horen het graag! Op basis van deze informatie bekijken we de haalbaarheid en berekenen een globale prijsindicatie.

Indien de prijsindicatie bevalt en een offerte gewenst is, komen we graag eens bij je langs.  Uiteraard om kennis te maken en daarnaast om de keuken op te nemen. Hierbij nemen we de beschikbare materialen en kleuren mee waaruit gekozen kan worden. We denken graag mee en geven indien gewenst passend advies gebaseerd op onze ervaring. Hierdoor ontstaat een goed beeld van het te verwachten eindresultaat.

Op basis van het adviesgesprek en opname van de keuken volgt onze offerte. Hierin staan alle besproken werkzaamheden duidelijk omschreven. Wij werken op basis van een all-in prijs waardoor je vooraf exact weet waar je aan toe bent, zonder vervelende verassingen achteraf!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat we voor jouw keuken kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier of via info@we-repair.nl. 

Vergeet aub niet om hierbij één of meerdere duidelijke foto’s bij te voegen. 

Wij zijn enkel werkzaam in de regio’s Breda, Tilburg en Roosendaal. Particuliere aanvragen buiten deze regio’s worden wegens drukte niet in behandeling genomen.