Keuken, spuiten & wrappen antraciet / cement look

Deze keuken is door ons volledig gerestyled door een combinatie van twee technieken. Door spuitwerk met wrappen te combineren hebben we deze keuken een nieuw leven ingeblazen. De oude folie op de deurtjes liet los waardoor er iets gedaan moest worden. Wij hebben de oude folie verwijderd waarna de deurtjes gespoten zijn met een kras- en stootvaste lak. Ook het aanrechtblad en zijkanten van de kastjes zijn onder handen genomen. Deze zijn gewrapped met een robuuste interieurfolie bijpassend bij de gespoten deurtjes.

Het resultaat? Een nieuwe, frisse en moderne keuken welke weer jaren mee kan!

Reactie klant:

5/5

“We hebben onze keuken inclusief het aanrechtblad laten restylen. Het resultaat is verbluffend. De deskundigheid en ook het advies bleek al snel erg goed. Onze keuken is weer als nieuw en kan er weer jaren tegen.”

Ronald Scholten

Meer informatie over interieurfolie?

Benieuwd wat we voor jouw interieur kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier of via info@we-repair.nl. 

Vergeet aub niet om hierbij één of meerdere duidelijke foto’s bij te voegen. 

Let op! Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noord-Brabant. Particuliere aanvragen buiten deze regio worden wegens drukte niet in behandeling genomen.