Keukenrenovatie van wit naar zwart met wrappen & spuiten

Een nieuw huis maar de keuken niet naar je zin? Dat kan gebeuren, zo ook  voor de nieuwe eigenaren van deze keuken. Men hield totaal niet van de vanillekleur en al helemaal niet van het oubollige type fronten. Maar dit is het resultaat nadat wij deze keuken onder handen hebben genomen! De keukendeurtjes werden ontdaan van de oude folie en hierna zwart gespoten. Alle vaste delen als zijkanten, plinten en kopse kanten werden met een zwarte interieurfolie beplakt. Ook de tegeltjes boven het aanrechtblad waren niet naar wens. Dit hebben we opgelost door een spatwand ervoor te plaatsen. Deze werd net als het aanrechtblad voorzien van een moderne betonlookfolie. Het resultaat? Een klassiek landelijk ogende keuken in een modern jasje!

Meer informatie over interieurfolie?

Benieuwd wat we voor uw interieur kunnen betekenen? Via onderstaande link vindt u meer informatie over interieurfolie. Of vraag vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier of via info@we-repair.nl.

Let op! Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noord-Brabant. Particuliere aanvragen buiten deze regio worden wegens drukte niet in behandeling genomen.