Keukenwrap, van cremé naar licht eiken met betonlook

Helemaal uitgekeken op haar witte en  behoorlijke verouderde keuken. Toch had de eigenaresse ervan geen zin om een nieuwe keuken aan te schaffen met al het hak- en breekwerk van dien. Gelukkig kwam ze ons tegen via social media en was een afspraak voor het wrappen van deze keuken zo gemaakt. Het saaie wit maakte plaats voor een mooi eiken design. Ook het aanrechtblad kwam aan de beurt en kreeg een moderne betonlookuitstraling. Zelfs de vaatwasser ontkwam niet aan onze plaklust en kreeg een make over!

Reactie klant:

5/5

“Onlangs is mijn keuken “gewrapt” door Wouter van WE repair. Een vakman pur sang. Wouter werkt erg nauwkeurig en schoon. Daar komt bij dat hij ook nog eens een fijn mens is om over de vloer te hebben. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf. De prijs-kwaliteit verhouding is top, Wouter vroeg een redelijke prijs voor een fantastisch product. Niets op aan te merken, zeer zeker een aanrader!!”

Marian Clemens

Meer informatie over interieurfolie?

Benieuwd wat we voor uw interieur kunnen betekenen? Via onderstaande link vindt u meer informatie over interieurfolie. Of vraag vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier of via info@we-repair.nl.

Let op! Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noord-Brabant. Particuliere aanvragen buiten deze regio worden wegens drukte niet in behandeling genomen.